Telefon:

+40732442439

Program:

Luni - Vineri: 8.30 - 17:30

E-mail:

office@careerinvest.ro

Career Invest Professional Services

Career Invest este o companie înființată din dorința de a ajuta oamenii să-și construiască un traseu educațional și profesional armonios și, în același timp, din dorința de a ajuta companiile să atragă și să păstreze angajații valoroși.

Suntem mai mult decât o companie de resurse umane sau agenție de recrutare. Ne poziționam ca o punte de legatură dintre oameni si mediul educațional, respectiv organizațional.

 

Serviciile vă sunt oferite de către echipa noastră, formată din specialiști cu experiență în:
•  Consiliere în carieră
•  Recrutare și selecție – Headhunting – Executive Search
•  Psihologie organizațională – proiecte din domeniul Resurselor Umane

 

Astfel, Career Invest vă pune la dispoziție următoarele tipuri de servicii:

Evolutie in cariera

Consiliere în Carieră

Te vom ghida astfel încât să-ți descoperi vocația și în același timp să identifici cele mai potrivite strategii prin care să corelezi ceea ce ți se potrivește, ceea ce iți place și ceea ce știi să faci, cu ceea ce oferă piața muncii.

Serviciile Career Invest de consiliere în carieră te vor ajuta să iți construiești un traseu educațional și profesional de succes.

Iți oferim atât sesiuni individuale de consiliere în carieră, cât și workshop-uri adaptate nevoilor tale.

 

Recrutare de Personal și Servicii Resurse Umane

Din experiența pe care o avem în Resurse Umane, noi știm că oamenii sunt resursa cea mai importantă pentru atingerea obiectivelor de business.

Prin serviciile noastre venim în sprijinul tău, pentru a te ajuta să construiești echipe eficiente și productive și te susținem, astfel încât să identifici cele mai potrivite strategii de motivare și retenție a angajaților.