Consiliere în carieră

Profesia reprezintă un rezultat al tuturor alegerilor pe care le facem în plan educațional. Prin prisma profesiei avem acces la job-uri dintr-un anumit domeniu, iar suma experiențelor noastre profesionale reprezintă cariera pe care o construim.

De aceea, serviciile de consiliere în carieră sunt esențiale pentru traseul educațional și profesional, începând de la cele mai tinere vârste.

 

Serviciile de consiliere în carieră pe care vi le oferim se adresează:

• Persoanelor care au nevoie de suport specializat în alegerea locului de muncă; celor care își doresc schimbarea domeniului de activitate – reconversie profesională; precum și celor care își doresc să se dezvolte din punct de vedere profesional. Ne adresăm managerilor și specialiștilor din orice domeniu de activitate.
• Studenților, masteranzilor și absolvenților care își doresc să aleagă cel mai potrivit job și care iși propun să își construiască o candidatură puternică pe piața muncii.
• Studenților care urmează să-și aleagă un program de masterat.
• Elevilor care urmează să-și aleagă facultatea.

 

În cadrul sesiunilor de consiliere în carieră îți oferim accesul la instrumente cu ajutorul cărora să te autocunoști, facilitându-ți procesul de identificare a domeniului de activitate potrivit, precum și a profesiei care ți se potrivește.

Procesul de consiliere în carieră este personalizat în funcție de nevoile tale specifice. Suntem alături de tine și te ajutăm să iți clarifici nevoile și obiectivele. Ulterior vom stabili cele mai potrivite strategii astfel încât să-ți identifici resursele și să le folosesti în avantajul tău. Vom identifica împreună care sunt blocajele pe care le întâmpini și te vom ajuta să găsești soluțiile, astfel încât să le depășești.

În procesul de consiliere în carieră identificăm abilitățile, interesele, valorile, trăsăturile tale de personalitate și tipul tău de motivație.

Consilierea în carieră reprezintă un proces de dezvoltare personală și profesională.

Servicii Consiliere în Carieră