Consiliere in cariera

Profesia reprezinta un rezultat al tuturor alegerilor pe care le facem in plan educational. Prin prisma profesiei avem acces la job-uri dintr-un anumit domeniu, iar suma experientelor noastre profesionale reprezinta cariera pe care o construim.

De aceea, serviciile de consiliere in cariera sunt esentiale pentru traseul educational si profesional, incepand de la cele mai tinere varste.

Serviciile de consiliere in cariera pe care vi le oferim se adreseaza:
• Persoanelor care au nevoie de suport specializat in alegerea locului de munca, celor care isi doresc schimbarea domeniului de activitate – reconversie profesionala, precum si celor care isi doresc sa se dezvolte din punct de vedere profesional
• Studentilor, masteranzilor si absolventilor care isi doresc sa aleaga cel mai potrivit job si care isi propun sa isi construiasca o candidatura puternica pe piata muncii
• Studentilor care urmeaza sa-si aleaga un program de masterat
• Elevilor care urmeaza sa-si aleaga facultatea
• Elevilor care urmeaza sa-si aleaga profilul liceal

Pentru persoanele din afara orasului Bucuresti, va oferim posibilitatea de a accesa serviciile noastre prin Skype.

In cadrul sedintelor de consiliere in cariera iti oferim accesul la instrumente cu ajutorul carora sa te autocunosti, facilitandu-ti procesul de identificare a domeniului de activitate potrivit, precum si a profesiei care ti se potriveste.

Procesul de consiliere in cariera este personalizat in functie de nevoile tale specifice. Suntem alaturi de tine si te ajutam sa iti clarifici nevoile si obiectivele. Ulterior vom stabili cele mai potrivite strategii astfel incat sa-ti identifici resursele si sa le folosesti in favoarea ta. Vom identifica impreuna care sunt blocajele pe care le intampini si te vom ajuta sa gasesti solutiile, astfel incat sa le depasesti

In procesul de consiliere in cariera abordam atat abilitatile, interesele, valorile, trasaturile tale de personalitate, tipul tau de motivatie, cat si emotiile tale.

Consilierea in cariera reprezinta un proces de dezvoltare personala si profesionala.

Career Invest  te va ghida astfel incat sa-ti descoperi vocatia si in acelasi timp sa identifici cele mai potrivite strategii prin care sa corelezi ceea ce ti se potriveste, ceea ce iti place si ceea ce stii sa faci, cu ceea ce ofera piata muncii.

Servicii Consiliere in Cariera

Testimoniale