Consiliere in cariera

Testimoniale

Profesia  reprezinta un rezultat al tuturor alegerilor pe care le facem in sfera educationala. Prin prisma profesiei avem acces la job-uri dintr-un anumit domeniu, iar suma experientelor noastre profesionale reprezinta cariera pe care o construim.
Profesia este determinanta in traiectoria profesionala, tocmai de aceea este foarte important ca aceasta sa fie in stransa legatura cu vocatia fiecaruia dintre noi.
Pentru a avea profesia care sa ne conduca spre implinirea profesionala, este necesar ca alegerile anterioare sa nu fie intamplatoare, ci sa fie in acord cu aptitudinileinteresele si valorile noastre.

Serviciile de consiliere in cariera pe care vi le oferim se adreseaza:
• Persoanelor care au experienta profesionala si care doresc fie sa-si schimbe domeniul de activitate, fie sa se dezvolte din punct de vedere profesional
• Studentilor, masteranzilor si absolventilor care isi doresc sa aleaga cel mai potrivit job si care isi propun sa isi construiasca o candidatura puternica pe piata muncii
• Studentilor care urmeaza sa-si aleaga un program de masterat
• Elevilor care urmeaza sa-si aleaga facultatea
• Elevilor care urmeaza sa-si aleaga profilul liceal

In cadrul sedintelor de consiliere in cariera iti oferim accesul la instrumente cu ajutorul carora sa te autocunosti, facilitandu-ti procesul de identificare a domeniului de activitate potrivit.
Convingerea noastra este aceea ca, fiecare dintre noi poate atinge performanta in domeniul pentru care are vocatie.

CareerInvest  te va ghida astfel incat sa-ti descoperi vocatia si in acelasi timp sa identifici cele mai potrivite strategii prin care sa corelezi ceea ce ti se potriveste, ceea ce iti place si ceea ce stii sa faci, cu ceea ce ofera piata muncii.

Servicii