Servicii HR | Resurse umane

Angajații sunt cea mai importantă resursă dintr-o companie, pentru că fiecare dintre ei face posibilă funcționarea mecanismului organizațional.

 

Noi vă punem la dispoziție servicii de resurse umane, vă asigurăm suportul în atragerea celor mai potriviți candidați și, de asemenea, vă sprijinim în procesul de retenție personal, de motivare și de dezvoltare profesională a angajaților, astfel incât să vă bazați pe un capital uman eficient și productiv.

Livrăm servicii de resurse umane personalizate si adapatate nevoilor fiecărei companii partenere.

Principiile la care ne raportăm în colaborarea cu partenerii noștri sunt: calitatetransparențăobiectivitateeficiență și comunicare.

Obiectivul nostru este să contribuim activ la dezvoltarea unor echipe valorase și productive, astfel încât business-urile să prospere.

 

Mai jos regăsiți Serviciile de resurse umane pe care vi le oferim.

Servicii Resurse Umane

Recrutare și Selecție Specialisti – Headhunting – Executive Search – Implementam proiecte de recrutare in domenii precum: Recrutare Personal Administrativ, Recrutare Management, Office, Recrutare IT, Inginerie, Vânzări, Marketing, Achiziții, Logistică, Financiar-Contabilitate, HR, Juridic, Relații Publice, Publicitate, Turism, Construcții, Farmacie, Medicină.

În cadrul proceselor de Executive Search abordăm cele mai eficiente metode, astfel încât să identificăm și să atragem cei mai potriviți candidați. În acest fel companiile cu care colaborăm beneficiază de plus valoarea adusă de angajații recrutați pentru pozițiile cheie și pentru cele de management.

 

Integrare Angajați Noi – Acest serviciu este potrivit pentru angajații nou recrutați, astfel încât să le oferim împreună un context profesional care să-i ajute să se adapteze cerințelor poziției pe care o ocupă.

 

Motivare și Retenție Angajați – Este un serviciu dedicat echipelor, astfel încât să fie cât mai motivate, productive, coezive și stabile.

 

Evaluarea Angajaților – Prin prisma acestui serviciu va ajutăm să creați un context optim pentru a oferi feedback echipei. De asemenea, veți avea o imagine clară cu privire la fiecare angajat și veți obține informații obiective pe care le veți putea utiliza în luarea deciziilor cu privire la promovări profesionale sau creșteri salariale.

 

Outplacement – Este un serviciu HR util pentru situațiile în care vă confruntați cu disponibilizări de personal. Prin prisma acestui serviciu persoanele disponibilizate sunt ajutate să se reintegreze pe piața muncii. Acest serviciu poate fi oferit atât prin organizarea unor sesiuni individuale, cât și de grup, prin organizarea de workshop-uri si training-uri.

 

Coaching Angajați – Poziții Cheie/ Management – Acest serviciu este oferit prin organizarea unor sesiuni de consiliere individuale cu acei angajați cheie ai companiei pentru a-i ajuta să devină mai motivați, mai productivi, să identifice strategii eficiente de rezolvare a situațiilor dificile și să găsească varianta potrivită pentru ei, astfel încât aibă parte de work-life balance.

Portofoliu & Colaboratori