Coaching angajati - Pozitii cheie / Management

Coaching

Există situații în care angajații valoroși ai echipei tale traversează perioade în care se simt demotivați și acest lucru se reflectă în rezultatele pe care le obțin.

Pentru a evita ca oamenii cheie ai echipei tale să părăsească organizația, îți punem la dispoziție serviciul de coaching angajați, prin care aceștia sunt ajutați să descopere noi provocări profesionale în cadrul companiei și să-și recâștige entuziasmul la locul de muncă.

 

Servicii Coaching Manageri & Poziții Cheie

  • Facilităm dezvoltarea profesională a angajaților în cadrul companiei, identificăm talentele din companie și angajații valoroși, organizăm discuții cu aceștia și identificăm care este cel mai potrivit plan de carieră.
  • Îmbunătățirea nivelului de motivație al angajaților cheie și al managerilor, identificăm factorii motivaționali și care sunt modalitățile prin care angajații pot fi mai motivați și cum putem îmbunătăți nivelul de satisfacție profesională.
  • Identificăm care sunt provocările profesionale, susținem angajații în procesul de identificare de soluții și îi ajutăm să abordeze provocările într-un mod eficient.
  • Stabilirea modalităților optime prin care angajații pot obține echilibrul dintre viața personală și cea profesională, identificăm împreună care sunt soluțiile pentru îmbinarea armonioasă dintre planul personal și cel profesional.
  • Retenția angajaților valoroși din cadrul companiei, stabilim planuri de carieră și de dezvoltare personalizate în cadrul companiei.
  • Creșterea nivelului de performanță a angajaților, stabilim aspectele pe care este necesar ca angajații să le îmbunătățească pentru a obține rezultate mai bune.
  • Facilitarea procesului de dezvoltare profesională al angajaților cheie și al managerilor, facilităm identificarea unor obiective profesionale realiste și a unor programe de cursuri și tranining-uri utile în dezvoltarea profesională.

 

Crește oamenii din companie!