Recrutare si Selectie – Headhunting - Executive Search

Recrutare si selectie - Headhunting

Prin alegerea celui mai potrivit candidat cresc șansele ca acesta să devină un angajat valoros.

Tocmai de aceea, în procesele de recrutare și selecție a candidaților, în cele de headhunting, respectiv executive search pentru companii, ne asigurăm că persoanele selectate se potrivesc atât cu activitatea pe care urmează să o desfășoare, cât și cu mediul și cultura organizațională.

Career Invest, ca agenție de recrutare, vă pune la dispoziție servicii eficiente de recrutare și selecție a candidaților potriviți.

 

Servicii Recrutare și Selecție – Head – Hunting – Executive Search

  • Recrutare IT | Head-Hunting IT, te ajutăm să ai în echipă persoane bine pregătite din punct de vedere tehnic: JAVA Developer, C++ Developer, PHP Developer, .NET Developer, Smallworld/ Magik Developer, Software Embedded Developer, Software Tester Engineer, Build & Release Engineer, Solution Architect, IT Support Engineer, System Administrator, etc.
  • Recrutare roluri tehnice, te ajutăm să aduci în echipă persoane tehnice: Ingineri Service, Director Tehnic, etc.
  • Recrutare roluri non-tehnice, recrutăm cu succes specialiști bine pregătiți în domenii de activitate variate: Resurse Umane, Sales, Marketing & Digital Marketing, Achiziții, etc.
  • Head-Hunting & Executive Search – identificăm cei mai potriviți candidați pentru poziții cheie și pentru roluri manageriale atât în IT și domenii tehnice, cât și în domenii non-tehnice: Business Development Manager, HR Business Partner, Business Analyst, IT Project Manager, etc.
  • Stabilim cerințele proiectului, ne cunoaștem, îți oferim informații despre modul nostru de lucru și identificăm ce este important pentru tine.
  • Vei beneficia de consultanță în stabilirea profilului viitorului coleg(ă), te ajutăm să stabilești care sunt cele mai importante aspecte pe care este necesar să le îndeplinească noul coleg.
  • Beneficiezi de promptitudine în primirea short-list-ului, prioritizăm proiectul, identificăm candidații potriviți, susținem interviurile de selecție și îți transmitem profilul candidaților selectați în care se vor regăsi informații despre experiență, competențe, abilități, motivație, valori profesionale, obiective profesionale, etc.
  • Oferim feedback obiectiv despre candidați, îți transmitem informații relevante și obiective despre candidații selectați.
  • Facilităm comunicarea cu candidații pe parcursul procesului de recrutare, transmitem feedback-urile catre candidați și le prezentăm acestora informațiile solicitate.
  • Beneficiezi de o bună retenție a noilor angajați, asigurăm un proces de selecție de calitate, care ajută la retenția noilor angajați în cadrul companiei.

 

Angajează persoana potrivită!